Оплата та доставка

Оплата.

• Купити кросівки просто: оберіть колір, розмір і натисніть КУПИТИ, потім натисніть ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ. Заповніть дані доставки. Якщо виникнуть складнощі, зателефонуйте або напишіть нам.

• Сплатити замовлення можна будь-яким зручним для вас способом, у тому числі післяплатою. Відправлення замовлення післяплатою здійснюється після сплати завдатку (завдаток - страховка, яка компенсує вартість транспортного перевезення посилки у разі відмови від неї або її неотримання). Сума післяплати відповідно зменшується на суму завдатку.
Сума завдатку:
150 грн - за одну пару кросівок (кросівки вживу такі ж, які розміщені на сайті);
250 грн - за дві та більше пари кросівок.

• Ми повернемо кошти, якщо не виправдаємо ваші очікування.

Доставка.

Відправляємо замовлення транспортною компанією “Нова пошта” в день замовлення (якщо замовлення зроблене до 15:00). Доставка відбувається протягом 1-3 днів. Вартість доставки розраховується відповідно до чинних тарифів “Нової Пошти”. Після відправки, отримувачу надсилається трек-номер, за допомогою якого можна відслідковувати статус доставки.

Якщо товар не задовільнив ваші очікування, а від моменту покупки пройшло не більше 14 днів, - ви можете обміняти його або здійснити повернення коштів. Повідомте нам про ваш намір обміняти/повернути товар будь-яким зручним способом.

Залишилися питання? Зателефонуйте нам, будемо раді допомогти: +38 (068) 900-46-76